وقت

د محرمیت تګلاره

وقت ستاسو له معلوماتو سره څه کوي او څه نه کوي.

نه حساب، نه ډېټابېس

وخت کاروونکي حساب او ډېټابېس نه لري. هره اړونه ستاسو په خپل براوزر کې کېږي.

ستاسو تنظیمات ستاسو په براوزر کې

ستاسو تنظیمات او ځایونه یوازې ستاسو په خپل براوزر کې پاتې کېږي. هغه نېټه، وخت او ځای چې لیکئ یې، تر ټولو ډېر په لینک کې راځي، که یې ولېږئ.

احصایه یوازې ستاسو په اجازه

Google Analytics یوازې هغه وخت کار کوي چې «منل» ووهئ، او هېڅکله نه ویني چې تاسو څه لیکلي دي.

دا متن په انګلیسي او الماني ژبو کې شته.